Spring naar content

Books 4 Life terug in Utrecht

1 mei 2018

Books 4 Life was tot 1 september 2017 een tweedehands boekhandel voor het goede doel. Misschien kent u de naam al uit andere steden in Europa, het is namelijk een keten van winkels in een aantal universiteitssteden. 

Alle boeken, lp’s, cd’s en dvd’s worden geschonken door particulieren en van de winst gaat 90% naar goede doelen. De ene helft gaat naar Amnesty International en Oxfam Novib, en de andere helft naar lokale goede doelen. Zo is een boek kopen niet alleen goed voor jezelf, maar ook goed voor anderen!
In september 2017 verdween de boekhandel echter uit Utrecht, omdat het pand werd verkocht. Gelukkig is het nu gelukt om weer een mooie nieuwe locatie te vinden voor de winkel, namelijk in het complex van Het Rode Kruis aan de Koningsweg 2 in Utrecht.

Het Rode Kruis en Books 4 Life passen perfect bij elkaar, beide zetten zich namelijk in voor het goede doel. De winkel van Books 4 Life komt in een apart deel van het grote gebouw en heeft een eigen ingang dicht bij de weg, waar je ook goed kunt parkeren

Zaterdag 2 juni vindt de officiële opening plaats, maar misschien is de winkel zelfs wel eerder open, als de verhuizing achter de rug is! Ga dus zeker binnenkort even kijken en steun het goede doel (en je eigen boekenkast natuurlijk).
De winkel zal na de opening op maandag tot en met zaterdag geopend zijn van 11:00 tot 17:00.