Spring naar content

Steun de lokale boekhandel

14 januari 2021

De boekhandels van Utrecht zijn een integraal en vitaal onderdeel van onze literatuurstad. Voor veel boekhandels is de lockdown een zware tijd. Gelukkig hebben de meeste boekhandels hun eigen bezorgservice in het leven geroepen. Een mooie kans om je favoriete boekhandelaar eens aan de deur te krijgen! Wil je niet zonder goede boeken komen te zitten en al helemaal niet zonder de prachtige boekhandels die ze verkopen? Hieronder vind je de Utrechtse boekhandels die blijven bezorgen:

Savannah Bay

Boeken kunnen besteld worden via de webshop, de mail, de telefoon (030-2314410) of via het contactformulier op de website. Ook kun je zoomen met iemand uit het team voor leestips.

Boekhandel Bijleveld

Dagelijks worden boeken bij je thuis bezorgd. Tijdens openingstijden bereikbaar per telefoon (030-2310800) en mail. Voor bestellingen kun je het bestelformulier op de website invullen.

De Utrechtse Kinderboekwinkel

Boeken kunnen besteld worden via de webwinkel. De Utrechtse Kinderboekwinkel is daarnaast telefonisch bereikbaar voor het geven van advies en het aannemen van bestellingen op 030 2322057. Op de website kun je 24 uur per dag terecht voor boekentips. Ook per e-mail kun je je vragen kwijt: info@kinderboekwinkelutrecht.nl

Kinderboekwinkel Kakelbont

Om boeken te bestellen kun je een mail sturen naar: informatie@kakelbont.info, met vermelding van je adres en de gewenste titels. Dan wordt de bestelling zo snel mogelijk thuis bezorgd.

Broese Boekverkopers

Boeken van Broese bestel je via libris.nl, vervolgens kun je ervoor kiezen dat Broese jouw bestelling verzorgt en bezorgt. Je kunt je bestelling laten verpakken in cadeaupapier en laten voorzien van een persoonlijke boodschap.

Sjofar

Bestellingen kunnen geplaatst worden via sjofar.nl, verder kun je de winkel bereiken via het contactformulier.

Aleph Books

De boeken van Aleph Books kunnen besteld worden via boekwinkeltjes.nl/v/aleph/.

Hinderickx & Winderickx

Boeken kunnen besteld worden via de eigen webshop van de winkel.

Steven Sterk

De winkel blijft bezorgen, boeken zijn te bestellen via ramsj.nl/winkel/.

De Utrechtse Boekenbar

Bestellingen binnen Utrecht komen de boekhandelaren zelf met de fiets bezorgen, buiten Utrecht gelden de bezorgtarieven van PostNL. De bestellingen kun je hier invoeren: deutrechtseboekenbar.nl/boeken/

Books 4 Life Utrecht

Een gedeelte van het assortiment is te koop via https: boekwinkeltjes.nl/v/books4lifeutrecht/.

Reisboekhandel INTERGLOBE

Reisboeken, gidsen en kaarten kunnen via mail besteld worden. In Nederland worden geen bestelkosten gerekend.

 

Zien wij een winkel met bezorgservice over het hoofd of heb je andere aanvullingen? Laat het ons weten!