Spring naar content

Kijk- en luistertips van November

16 november 2020

Door de aangescherpte COVID19-maatregelen konden veel evenementen die gepland stonden voor november helaas niet doorgaan. Gelukkig is er online veel terug te kijken, te beluisteren en te beleven. Wij tippen:

 

1.

De eerste editie van De offline Pandemie-trilogie: ALLES IS EEN SOORT BLACK MIRROR-AFLEVERING met Hanna Bervoets, Maarten van der Graaff en Maxine Palit-de Jongh in een strakke registratie:

 

2.

De podcast Plotscast waarin bekende en aanstormende woordkunstenaars, muzikanten, filosofen, dichters, dromers en ook-niet-weters een bijdrage leveren. Zo plots als we in één klap ál onze podia kwijt waren en er een streep werd gezet door onze complete festivalzomer, zo spontaan hebben heeft Plotscast een nieuw podium gecreëerd:

 

3.

De derde editie van Broese Bruist BOEKEN Live, een interactief boekenevent met een zeer afwisselend programma op woensdag 18 november. De presentatie is in handen van radio- en televisiemaker Frénk van der Linden. Tijdens deze editie zijn Pepijn Lanen, de Kookmutsjes, Nadia en Najat Yachou, Babs Gons, De mannen van Man Man Man (Domien Verschuren, Bas Louissen en Chris Bergstrom), Corinne van der Velden en Margje Woodrow aanwezig. Meld je aan via https://boekenlive.nl/  of kijk hier de vorige editie terug.