Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tijdens Walk The Line word je meegenomen op een unieke tour door TivoliVredenburg gebouw. Onderweg maak je vier tussenstops in de Ronda, Pandora, Hertz en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Op zondag 9 augustus staat Walk the Line in het teken van literatuur en spoken word. Schrijvers en dichters raken als geen ander de kern van de tijdsgeest en weten keer te raken met verrassende inzichten en rake woorden. Speciaal voor deze Walk The Line zijn de handen ineen geslagen met de leukste literaire clubs van Utrecht, te weten Mensen Zeggen Dingen, De Utrechtse Boekenbar, Savannah Bay en ILFU. Samen presenteren zij een uiteenlopende reeks schrijvers en performers, die zich allen uitspreken over de vraag: wat is thuis?

Ga mee op tour en ontdek het geschreven en gesproken woord in al haar diversiteit.

Middagline-up (tours met aanvangstijden 14.30 uur – 15.00 uur – 15.30 uur – 16.15 uur): dichter Maarten van der Graaff, spoken word artiesten Kalib Batta & Jasper Albinus, hiphoponderzoeker Aafje de Roest en spoken word artiesten Sara van Gennip &  Ozan Aydogan.

Avondline-up (tours met aanvangstijden 18.30 uur – 19.00 uur – 19.30 uur – 20.15 uur): Schrijver Auke Hulst, dichter Ellen Deckwitz met dichter, muzikant en theatermaker Robin Block, journalist en schrijver Pete Wu en de spoken word artiest Joost Oomen en hiphopper Gianski.

Wat kun je verwachten?
Een tour duurt twee uur en er starten zowel ’s middags als ’s avonds tours. Er kunnen veertig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een optreden. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Natuurlijk is er ook tijd voor een drankje onderweg. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, een expositie kunt bezoeken en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

zo
09.08 2020
Tijd: 14:30 - 20:30 uur
Prijs vanaf: €17,50
Evenement Categorie:
Website Evenement
Locatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
Utrecht, Nederland

Organisator

TivoliVredenburg

Delen