Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Met: Leo Timmers

Geweldig leuk nieuws! Leo Timmers, Prentenboek-winnaar van het jaar 2019, komt tijdens de Voorleesdagen naar onze boekhandel. Hij zal voorlezen uit zijn prijswinnende boek Een huis voor Harry. Daarna is er een tekenworkshop waarin de kinderen leren hoe ze eenvoudig een kat kunnen tekenen. Voor kinderen vanaf 4 jaar, uiteraard met hun ouders en/of opa en oma. Jullie zijn van harte welkom!

Een huis voor Harry
Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem
vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt.
Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?
Harry is een dikke kater met het kleine hartje, die op zoek
moet naar een nieuw huis.

De Voorleesdagen
Tijdens De Nationale Voorleesdagen krijgen de boeken uit de Prentenboek Top Tien extra aandacht. Speciaal voor De Nationale Voorleesdagen komt het Prentenboek van het Jaar Een huis voor Harry van Leo Timmers uit in een mini-editie voor €5,25 inclusief app.

Leo Timmers
Leo Timmers begon op zijn twaalfde strips te tekenen. Na zijn studies publiciteit en grafische vormgeving illustreerde hij voor verschillende bladen (Knack, Humo, De Standaard), maakte omslagen voor jeugdromans en illustreerde prentenboeken. Blij met mij, bekroond met een Boekenpluim, was het eerste prentenboek dat hij ook zelf heeft geschreven.
Voor het woordenloze Boem kreeg hij zowel de Boekenpauw als de Prijs van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Die laatste prijs ontving Leo Timmers al zeven keer, in 2017 voor Garage Gust. Wij samen op stap won een Zilveren Griffel. Van verschillende van zijn boeken worden ook animatiefilms gemaakt.

zo
27.01 2019
Tijd: 13:30 - 15:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen