Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.
Met: Cécile Koekkoek en Özcan Akyol

Cécile Koekkoek en Ronald Giphart nodigen een schrijver uit en vragen hem of haar een stapeltje boeken uit eigen boekenkast mee te nemen. Deze keer met Özcan Akyol.

Over ‘Uitgelezen’
Voor ‘Uitgelezen’ nodigt het duo Ronald Giphart en Cécile Koekkoek een schrijver uit. Zij vragen hem of haar een stapeltje boeken uit eigen boekenkast mee te nemen naar De Utrechtse Boekenbar. Boeken die niet meer in de kast passen of zó goed zijn dat ze doorgegeven moeten worden. Giphart en Koekkoek gaan hier live met hun gast over in gesprek. De boeken worden direct geveild. Ronald Giphart is deze editie helaas afwezig.

Uitgelezen #2
In de tweede editie van ‘Uitgelezen’ neemt schrijver Özcan Akyol een aantal boeken uit zijn collectie mee. Akyol is onder meer columnist voor het Algemeen Dagblad en Nieuwe Revu. Daarnaast publiceert hij regelmatig in literair voetbalblad Hard gras.

In 2012 verscheen zijn debuut Eus bij Uitgeverij Prometheus, een semi-autobiografische schelmenroman. De tweede roman van Özcan Akyol is Turis. Dit boek verscheen begin 2016. In 2017 maakte hij de documentaire De neven van Eus, een vijfdelige serie voor de Nederlandse televisie over Turkije. De serie werd uitgezonden door de NTR op NPO 2 en de VRT op Canvas.

Over Cecile Koekkoek
Cecile Koekkoek is hoofdredacteur van de VARAgids, schrijver en columniste. In 2017 verscheen Gerard den Haan | Schoppen en slaan over de cultvoetballer van NAC in de jaren tachtig. Ook is ze regelmatig te horen op NPO Radio 1.

 

zo
14.01 2018
Tijd: 12:30 - 13:30 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

De Utrechtse Boekenbar
Westerkade 2
Utrecht, Nederland

Organisator

De Utrechtse Boekenbar

Delen