Laden Evenementen

Pixabay

  • Dit evenement is voorbij.

In het schrijfatelier van Zintrige kun je heerlijk in stilte schrijven zonder afgeleid te worden door het huishouden, kinderen of partners. Stilteschrijven is jouw schrijfplek in Utrecht om ongestoord te schrijven aan jouw eigen schrijfproject.

Of je nou aan een boek of een verhaal werkt, aan een gedicht of een blog, of misschien wel aan een businessplan; soms is het fijn om je even af te zonderen en op een andere locatie in stilte te schrijven. Schuif aan bij ‘Stilteschrijven’ in het schrijfatelier van Zintrige.

Wat is Stilteschrijven?
Stilteschrijven is precies wat het zegt: schrijven in stilte. Zie het als een welverdiend momentje voor jezelf om eindelijk eens tijd te besteden aan jouw schrijfproject. In het schrijfatelier kun je schrijven zonder afgeleid te worden door het huishouden dat nog moet worden gedaan, of kinderen en partners die aandacht vragen. In het atelier schrijf je samen met andere schrijvers, vergezeld met het geluid van krassende pennen over het papier en tikkende vingers die over het toetsenbord vliegen.

Voor wie?
Stilteschrijven is voor alle amateur en professionele schrijvers die het fijn vinden om zelfstandig in stilte aan een eigen schrijfproject te werken.

Aanmelden kan via de website.

vr
24.08 2018
Tijd: 10:00 - 13:00 uur
Prijs vanaf: €7,50
Evenement Categorie:
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

Zintrige
Ravellaan 96
Utrecht, Utrecht 3533JR Nederland
www.zintrige.nl

Organisator

Zintrige
www.zintrige.nl

Delen