Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schrijven met kroontjespen en typemachines. Ervaar het ouderwetse schrijven tijdens de workshop ‘Nostalgie’, waar we niet alleen qua schrijfgerei, maar ook qua schrijfopdrachten terug in de tijd gaan.

Of je nou linkshandig bent, rechtshandig, of onhandig. Iedereen schrijft op zijn eigen manier. De een zit het liefst met een notitieboekje aan tafel, de ander kruipt met een dagboek op bed of ligt onderuit gezakt met een tablet of een computer op de bank.

Dat was vroeger wel anders! Toen moest je nog met je inktpotje en kroontjespen aan tafel gaan zitten, waarbij je om de zoveel tijd je kroontje in de inkt moest steken om verder te schrijven. En oh wee als de juf op school zag dat je vlekken maakte… Ook met een typemachine schreef je niet zomaar even vanuit je luie stoel. Met de portable typemachines kan het zeker, maar zelfs die zijn behoorlijk zwaar op schoot.

Maar schrijven op de ouderwetse manier is zo ontzettend leuk! Je zou het bijna mindful schrijven kunnen noemen. En een ware trainingsoefening voor de spieren in je hand en vingers ?

Ervaar het ouderwetse schrijven tijdens de workshop ‘Nostalgie’, waar we niet alleen qua schrijfgerei maar ook qua schrijfopdrachten terug in de tijd gaan.

vr
20.07 2018
Tijd: 10:00 - 13:00 uur
Prijs vanaf: €50
Evenement Categorie:
Website Evenement Event Facebook »
Locatie


Organisator


Delen