Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wil jij graag schrijven, maar sla je dicht zodra je begint? Laat je niet weerhouden door kritische stemmen die je vertellen dat je niet kunt schrijven!

Beginnen met schrijven kan overweldigend zijn. Het lege vel papier dat je meedogenloos aanstaart. De knipperende cursor die je lijkt uit te lachen. Mening schrijver laat zich er door uit het veld slaan.

Tijdens deze workshop leer je je innerlijke criticus de mond te snoeren en de blokkades te doorbreken om jezelf aan het schrijven te krijgen. Je zult merken dat je daardoor (weer) plezier krijgt in het schrijven. Gedurende de workshop ligt de focus op creatief schrijven en leer je de kracht van freewriting aan de hand van uiteenlopende schrijfopdrachten. Het doel is niet om mooi te schrijven, maar vooral om te durven schrijven en om te schrijven wat er tijdens de opdrachten in je op komt.

De cursus is geschikt voor beginnende schrijvers, die willen leren hun blokkades te doorbreken, maar ook als je langer schrijft en vaak naar een leeg scherm of papier zit te staren is deze workshop geschikt.

di
19.06 2018
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Prijs vanaf: €35
Evenement Categorie:
Website Evenement Event Facebook »
Locatie


Organisator


Delen