Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wil jij graag wat meer positiviteit in je leven? Wil je dat bereiken op een creatieve manier? Dan is de driedaagse schrijfcursus ‘Schrijf je blij’ iets voor jou.

Schrijven kan helend en ondersteunend werken. Het helpt je niet alleen om dingen in perspectief te zien, inzichten in jezelf te krijgen, je hoofd leeg te maken en dingen van je af te schrijven. Het kan zelfs helpen je hersenen geleidelijk te herprogrammeren om dingen positiever te zien.

Er zijn diverse schrijfopdrachten die je kunnen helpen om op een andere manier naar het leven te kijken. Deze opdrachten zijn verwerkt in de praktische schrijfcursus ‘Schrijf je blij’, waarin we kijken hoe schrijven jou kan helpen om lekkerder in je vel te komen. Het gaat er vooral om diverse dingen te proberen en te kijken wat voor jou persoonlijk werkt.

De schrijfcursus ‘Schrijf je blij’ vindt plaats op drie avonden, verspreid over drie weken. Zo ontstaat de mogelijkheid om de schrijfopdrachten in de praktijk te brengen en tijdens de volgende cursusdag te bespreken.

Wanneer: 12, 19 en 26 september 2019 (drie avonden)
Tijd: 19:00 – 21:00 uur (exclusief eventuele uitloop)
Waar: Schrijfatelier Zintrige op de Ravellaan 96 in Utrecht
Kosten: €85, inclusief koffie, thee en wat lekkers

do
12.09 2019
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Prijs vanaf: €85
Evenement Categorie:
Event Facebook »
Locatie


Organisator


Delen