Laden Evenementen

© Tuffcat Media

  • Dit evenement is voorbij.

Echt te gek! Paul van Loon komt naar onze boekhandel. Hij zingt om te beginnen een liedje en speelt gitaar. Dan leest hij voor uit zijn nieuwe boek Spookweerwolven en mogen kinderen vragen stellen. En als laatste signeert hij zijn boeken. Het wordt alles bij elkaar echt heel leuk!

Spookweerwolven
In een luchtballon naar de volle maan! Dolfje Weerwolfje en Noura mogen mee in de luchtballon van neef Leo. Ze komen terecht op de binnenplaats van een duister kasteel. Daarbinnen klinken vreemde geluiden…
Neef Leo is de lieveling van veel Dolfje-lezers. Met zijn geheel eigen taaltje brengt hij humor en laat hij zien dat ‘anders’ prima is.

Datum: zaterdag 20 april | aanvang 11.00 – 12.30 uur
Toegang: gratis
Aanmelden via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl
Jullie zijn van harte welkom!

Paul van Loon is al meer dan 30 jaar schrijver van boeken voor kinderen van ongeveer 7 tot 99 jaar. Hij is vooral bekend door zijn boeken over Dolfje Weerwolfje, Foeksia de miniheks en De Griezelbus.

Paul van Loon heeft maar liefst 10 keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen. Inmiddels zijn er meer dan een miljoen Paul van Loon-lezers en dat is een griezelig goede mijlpaal!

za
20.04 2019
Tijd: 11:00 - 12:30 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen