Laden Evenementen

Fotograaf: Michiel van Nieuwkerk

  • Dit evenement is voorbij.

Boekenweek: Merlijn Kerkhof & The Amazing Stroopwafels

Met: Merlijn Kerkhof

Een bijzonder boekenweek evenement! Merlijn Kerkhof schreef een boek over de band van zijn vader, The Amazing Stroopwafels. Hij komt het mét muzikale begeleiding presenteren bij Broese boekverkopers! Uiteraard kunt u het boek ook laten signeren door de auteur en de bandleden!

De meest optredende, onbekendste bekende band van Nederland, die met de klassieker Oude Maasweg steevast een plek heeft in de Top 2000, bestaat 40 jaar. Als het aan Merlijn Kerkhof ligt, zijn The Amazing Stroopwafels de allerbeste band van Nederland. Objectief is hij niet. De eigenzinnige frontman van de Rotterdamse formatie is Wim Kerkhof: fenomenaal liedjesschrijver, wereldreiziger en zijn zorgzame vader.

Toegang: gratis
Aanmelden via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Oude Maasweg kwart voor drie is het verhaal van een band die niet in een hokje te stoppen is, een doldwaze roadtrip door vier decennia Nederlandse popgeschiedenis, maar bovenal het verhaal waarin de man tegen wie Merlijn zo opkijkt gaandeweg steeds menselijker wordt. Een even ontroerend als hilarisch boek over een vader en een zoon.

wo
27.03 2019
Tijd: 17:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen