Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zangeres Charlotte Haesen beheerst een breed scala aan muziekgenres. Een enorme hausse aan enthousiaste reacties volgde na het optreden bij de tv-uitzending van Podium Witteman waaruit bleek dat Charlotte Haesen en haar Café des Chansons niet langer een publiek geheim mocht blijven. Charlotte zal een half uur voor u zingen, vertellen over haar cd en carrière en aansluitend haar cd’s signeren. U bent van harte welkom!

Altvioliste Odile Torenbeek (oprichter van het project) en zangeres Charlotte Haesen hebben een duidelijke liefde voor het Franse Chansons. Op de CD ‘Du Bout des Yeux’ zult u kunnen genieten van zorgvuldig uitgezochte pareltjes in dit genre. Het samenspel tussen de jazz zangeres Charlotte en het klassiek strijkkwartet Tobalita klinkt homogeen en het sprankelt. Samen brengen ze een schitterend repertoire vol fraaie Franse klassiekers van Barbara, Gainsbourg, Brel en Piaf, maar ook eigen werk van Charlotte Haesen.

Charlotte Haesen, in 1987 te Amsterdam geboren, in Franstalig België opgegroeid, studeerde jazz-zang op het Conservatorium Amsterdam. Op een mooie zonnige zaterdagmiddag zong ze Franse chansons op de Noordermarkt, alwaar altvioliste Odile Torenbeek haar ontdekte.
Vervolgens ontwikkelt zich Café des Chansons: Charlotte Haesen plus vier musici uit het Nederlands Philharmonisch Orkest

za
15.12 2018
Tijd: 16:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen