Laden Evenementen

Fotograaf: Patricia de Groot

  • Dit evenement is voorbij.

Boekenweek: Meet&Greet Toon Tellegen

Met: Toon Tellegen

Tijdens de Boekenweek komt poëzie en proza grootheld Toon Tellegen naar Broese. Hij zal in gesprek gaan met zijn redacteur Patricia de Groot over zijn nieuwe bundel Een van ons zal omkijken en aansluitend signeren. U bent van harte welkom!
Al meer dan twintig poëziebundels publiceerde Toon Tellegen naast zijn dierenverhalen en ander proza. Het zijn gedichten in heldere taal, maar ook gedichten die vragen stellen, en gedichten die over herkenbare gedachten en gevoelens gaan. Van zijn eerste bundel tot zijn recentste dicht hij over ons, de mens, over het leven en de dood. Soms zijn die gedichten ingetogen en melancholisch, dan weer spreken ze met uitroeptekens van hoop, verlangen en geluk. De bloemlezing Een van ons zal omkijken is een ruime keuze die Toon Tellegen zelf maakte uit zijn allermooiste en dierbaarste gedichten.

Toegang: gratis
Aanmelden via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Toon Tellegen (Brielle, 1941) is dichter, kinderboekenschrijver en schrijver van proza en toneel voor volwassenen. In 1980 verscheen zijn eerste boek, De zin van een liguster, een dichtbundel voor volwassenen. Zijn eerste bundel dierenverhalen, Er ging geen dag voorbij, werd gepubliceerd in 1984. Er volgden nog vele bundels allegorische dierenverhalen; in 1995 verscheen voor het eerst een omvangrijke verzameling daarvan in Misschien wisten zij alles.

za
30.03 2019
Tijd: 15:00 - 16:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen