Skip to content
Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Freddy Tratlehner, bekend als Vjèze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, heeft een kookboek geschreven. Wat begon met opmerkelijke kookfilmpjes op Instagram (#lekkerfred) resulteerde al snel in filmpjes met sterrenchefs en koken op tv. Nu is er zijn kookboek ‘Lekker Fred’. Met “helende recepten voor het lichaam, maar bovenal de ziel” zoals Vjèze zelf zegt. Tijdens de Kookboekenweek zal hij hierover vertellen, vragen beantwoorden, en u wellicht ook iets laten proeven… U bent van harte welkom!

Over ‘Lekker Fred’:
Schreeuwend van de jeuk liep ik terug naar huis over de Oostenrijkse zoutvlaktes. Ik moet een jaar of zes zijn geweest toen ik na anderhalf uur lopen eindelijk huilend thuiskwam. Ik was aan ‘t spelen in de bos en was meerdere malen geprikt door de Reuzelmug. Door de bulten gloeide m’n hele rug als een kaassoufflé! Vlug pakte mijn moeder een blok boter en smeerde een dikke laag van het smeerbare goud over mijn kapot geprikte lichaampje. Al snel nam de jeuk af en kwam ik weer een beetje bij zinnen. Zonder dat blok boter was ik hier misschien wel nooit geweest en had ik dit boek vol helende recepten nooit kunnen schrijven!
En dat zijn het, helende recepten. Niet alleen voor het lichaam, maar bovenal voor de ziel. Want zeg nou zelf, wat werkt er beter dan na een lange dag zwoegen in de kaasmijnen thuiskomen en genieten van een heerlijk bord verse pasta met paramagiano? Een grote hap paddestoeljenrisotto en u waant zich in een herfstig bos vol dansende dieren. Effe toch proberen nou eindelijk eens onder de honderd kilo te komen? Een heerlijke fitkech curry, zonder calorieën, waardig voor welke yogaknot dan ook!
Kortom, een boek voor jou. De moderne mens, de klassieke mens, hij die zich eens wil uitsloven voor zijn vriendinnen, zij die zichzelf eens lekker wil verwennen. Ga mee op zoektocht naar je culinaire zelf. Thuiskomen was nog nooit zo lekker.

Toegang: gratis
Aanmelden via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Freddy Tratlehner is bekend als lid van de De Jeugd van Tegenwoordig, een populaire hiphopgroep met vele hits, acht succesalbums en vele prijzen. Tratlehner had sinds 2014 ook zijn eigen kledingmerk samen met Perre van den Brink onder de naam Tratlehner, maar is daar nu mee gestopt.

za
16.11 2019
Tijd: 12:30 - 13:30 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen