Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spannend! Na zijn wereldwijde bestseller HEX is Thomas Olde Heuvelt terug met de beklemmende thriller Echo. Daarnaast schreef hij ook het Spannende Boekenweken-geschenk Dolores Dolly Poppedijn, dat u van 1 t/m 21 juni cadeau krijgt bij aankoop van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Thomas zal tijdens deze meet & greet kort vertellen over zijn boek en aansluitend zijn boeken signeren. U bent van harte welkom!

Echo: Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is slecht, het is er ongewoon stil, en als ze de vallei betreden bekruipt ze het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn… Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij is verminkt en heeft zijn gezicht in het verband. Een moeizame revalidatie wacht, maar algauw beseft Nick dat het niet alleen het trauma van het ongeluk is dat hem achtervolgt. Er is iets in hem gewekt.
Dolores Dolly Poppedijn: Na de dood van haar baby Dolores glijdt Charlotte steeds verder af in het diepgewortelde verlangen haar perfecte baby te herscheppen. Vervreemd van haar man en haar omgeving brengt ze al haar tijd door in haar zelfgeschapen poppenkabinet, waar de aanwezigheid van Dolores maar al te reëel is. Tot ze ontdekt dat het gezin verderop in de straat een nieuwe baby heeft.

Toegang: gratis
Aanmelden via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. De schrijver van fantastische griezelthrillers brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels verscheen in meer dan 30 landen, waaronder Amerika, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland, China en Japan. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak. In Nederland en Vlaanderen gingen ruim 75.000 exemplaren van HEX over de toonbank.
Thomas Olde Heuvelt over Echo:
‘Het heeft even op zich laten wachten, door alle gekte rondom HEX. Bovendien heb ik ook hier de lat hoog gelegd. Ik wilde geen herhaling. Het nieuwe boek moest HEX in alle opzichten overtreffen. Ik ben ontzettend trots op het resultaat.’
Tom Harmsen, uitgever Luitingh-Sijthoff, over Echo:
Echo is een verpletterend boek geworden. Vanaf de gruwelijk spannende openingsscène word je het verhaal in getrokken en leef je mee met de complexe, levensechte personages, en het is prachtig geschreven. We kunnen niet wachten om Echo te delen met Thomas’ duizenden fans.’

za
08.06 2019
Tijd: 13:00 - 14:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen