Skip to content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Josephine Rombouts werkte vijf jaar in een kasteel op de Schotse Hooglanden. Naar aanleiding daarvan schreef ze Cliffrock Castle. Ondertussen is ze gepromoveerd van huishoudster tot kasteelmanager. Haar tweede boek Terug naar Cliffrock Castle staat weer boordevol anekdotes over het leven in een kasteel. Tijdens deze Meet&Greet kunt u live haar verhaal horen en vragen stellen.

Over Terug naar Cliffrock Castle
Promotie krijgen betekent niet altijd dat je leven er makkelijker op wordt… Dat leert de Nederlandse Josephine Rombouts als ze op het Schotse kasteel waar ze werkt, opklimt van huishoudster tot manager. Niemand op het landgoed, zijzelf nog het minst, heeft enig idee wat deze verrassende functieverandering inhoudt. In het web van verwachtingen, aannames en afgunst binnen op scherp staande sociale verhoudingen probeert Rombouts het leven dat ze voor haar gezin heeft opgebouwd veilig te stellen.

Tegen het onwaarschijnlijk mooie decor van de Schotse westkust, en de nog onwaarschijnlijker wereld van de Britse aristocratie, tekent Rombouts het verhaal op van absolute feodale macht, jagers die antiek verhuizen, een teckel die je carrière kan breken en een kasteel waar roze verf wordt bezorgd. De vraag is: voor binnen of voor buiten?

Datum: vrijdag 18 oktober | aanvang 15.30 uur

Toegang: gratis

vr
18.10 2019
Tijd: 15:30 - 17:00 uur
Evenement Categorie:
Website Evenement
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht,Nederland
+ Google Maps

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen