Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Met: Ilja Leonard Pfeijffer

Ilja Leonard Pfeijffer, Nederlands dichter, classicus en schrijver, komt naar onze boekhandel voor een meet & greet. Daar zijn wij trots op! Hij zal over zijn zojuist verschenen boek Grand Hotel Europa vertellen en vragen van de aanwezigen beantwoorden. Aansluitend zal hij zijn boeken signeren. U bent van harte welkom

‘Grand Hotel Europa’ is de grote roman van Ilja Leonard Pfeijffer over het oude continent, waar zoveel verleden is dat er voor toekomst geen plek meer is en waar het meest reële toekomstperspectief geboden wordt door de exploitatie van dat verleden in de vorm van toerisme. Het is een theatraal en lyrisch boek over de Europese identiteit, nostalgie en het einde van een tijdperk. Het is, hoe verontrustend het ook zijn mag, zijn beste boek tot nu toe.

Ilja Leonard Pfeijffer (1968) heeft zich onderscheiden in zo goed als alle denkbare genres, behoort tot de meest gelauwerde auteurs van het taalgebied en wordt erkend als een van de dwingendste stemmen in de hedendaagse Nederlandse literatuur. Hij heeft meer dan veertig titels op zijn naam, waaronder poëzie, romans, korte verhalen, toneelteksten, essays, wetenschappelijke studies, columns, vertalingen en bloemlezingen. Stilistisch machtsvertoon en klassieke vormbeheersing stelt hij in dienst van literaire vernieuwing en een toenemend engagement, dat ook expliciet tot uitdrukking komt in zijn werk als columnist en documentairemaker voor de televisie. Ilja Leonard Pfeijffer heeft terecht al vele prijzen voor zijn werk gekregen.

za
26.01 2019
Tijd: 15:00 - 17:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen