Spring naar content
Laden Evenementen

© Lukas Göbel

  • Dit evenement is voorbij.

Wielrenners opgelet! Bert Wagendorp komt naar Broese voor een Meet&Greet. Hij zal vertellen over zijn nieuwe boek Ferrara, het vervolg op Ventoux. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen en zal Bert Wagendorp zijn boeken signeren. U bent van harte welkom!

Na jaren wachten heeft Bert Wagendorp hét vervolg op zijn bestseller Ventoux geschreven: Ferrara. De mannen zijn ouder, maar niet per se wijzer geworden. Een reis naar Italië zet hun vriendschap weer op scherp.

We zijn inmiddels vijf jaar verder en de vrienden Bart, Joost, André en David komen bij elkaar in Ferrara, Italië, waar Joost een vervallen stadspaleis heeft gekocht dat hij wil ombouwen tot designhotel. De illusie van jeugdige onaantastbaarheid blijkt geen stand te houden als het noodlot toeslaat – of misschien is het gewoon het leven dat zich van zijn ware kant laat zien?

Een roman over loyaliteit, het noodlot, humor als reddingsboei en de onverbrekelijke band tussen vader en dochter.

Toegang: gratis
Aanmelden via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Bert Wagendorp (1956) is schrijver, essayist en columnist. Hij schrijft al sinds jaar en dag voor de Volkskrant. Van hem verscheen in 1995 de novelle De Proloog, in 2005 de verhalenbundel De dubbele schaar, in 2014 Het Jongensparadijs, een bundel verhalen, beschouwingen en essays, en in 2016 Een zaterdagmiddag. Zijn roman Ventoux (2013) groeide uit tot een moderne klassieker en werd in verschillende talen vertaald. in 2017 verscheen Masser brock. Wagendorp is mede-oprichter en hoofdredacteur van het literaire wielertijdschrift De Muur.

za
15.06 2019
Tijd: 15:00 - 16:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen