Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De succesvolle Duitse auteur Benedict Wells komt naar aanleiding van zijn nieuw te verschijnen roman Becks laatste zomer voor een meet & greet naar Broese!

Over Becks laatste zomer
Ooit wilde Robert Beck muzikant worden, maar hij kwam als leraar op een middelbare school terecht. Nu hij de veertig nadert, gaat zijn leven hem steeds meer tegenstaan. Totdat hij het buitenbeentje Rauli Kantas in de klas krijgt, wiens stem en gitaarspel bovennatuurlijk goed zijn. Beck besluit zich over hem te ontfermen, maar niet geheel belangeloos: als ontdekker, manager en songwriter van Rauli hoopt hij dat zijn grote droom, een glansrijke carrière in de muziek, alsnog in vervulling gaat. Maar net als Beck heeft ook de raadselachtige Rauli zijn geheimen…

Er breekt een zomer aan waarin alles mogelijk lijkt – en alles op het spel staat. De zoektocht naar een label verloopt anders dan verwacht, Becks relatie met de studente Lara hangt aan een zijden draadje en zijn beste vriend, de Duits-Afrikaanse Charlie, trekt op magische wijze problemen aan. Alle personages zijn op weg om zichzelf te ontdekken en dat pakt niet altijd zo uit als ze hadden gedacht. Uiteindelijk moet Beck beslissen hoeveel hij werkelijk voor zijn vrijheid overheeft. Becks laatste zomer is een road novel, een universeel verhaal over muziek, de liefde en het leven – grappig, wijs en ontroerend.

Benedict Wells
Geestdriftig en toegewijd zijn twee eigenschappen die Benedict Wells op het lijf zijn geschreven. Deze Duitse auteur is pas 33 jaar, maar heeft al vier succesvolle boeken op zijn naam staan. Zijn laatste roman, ‘Het einde van de eenzaamheid’, betekende zijn grote doorbraak. In Duitsland staat dit boek al meer dan een jaar in de top 30 van Der Spiegel en de vertaalrechten werden aan ruim twintig landen verkocht. Sinds zijn debuut is Wells met prijzen onderscheiden en terug te vinden in de bestsellerlijsten.

vr
13.07 2018
Tijd: 15:00 - 16:00 uur
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen