Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oscar Wilde zei ooit: “Alles in het leven draait om seks. Behalve seks. Seks draait om macht.” Maar is dat werkelijk zo, Oscar? En zelfs als het zo is, hoe zit het dan precies met de liefde?

Na drie seizoenen succes in eigen huis in Antwerpen gaat De Nwe Tijd ‘on tour’ met hun befaamde maandagavonden. Rebekka de Wit, Freek Vielen en Suzanne Grotenhuis komen naar Utrecht en spreken over wat hen die maand geraakt heeft in het nieuws, hun leven en het universum.

Rebekka, Freek en Suzanne willen het graag over de liefde hebben. Van onhandige puberzoen tot #MeToo-stellingname, van bonobo-promiscuïteit tot vogeltjesparingsdans en van liefdesbrief tot vechtscheiding; het zijn een paar ingrediënten die in de weken voor Valentijnsdag worden samengesmolten tot een unieke en actuele liefdesshow. Maak je op voor literatuur, persoonlijke ontboezemingen en politieke statements, comedy en live muziek. Kortom, een avond die echt ergens over gaat met de ongedwongenheid van een goed gesprek in je lievelingscafé.

ma
20.01 2020
Tijd: 20:00 - 22:00 uur
Prijs vanaf: €14
Evenement Categorie:
Website Evenement
Locatie

Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Theater Kikker

Delen