Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De klassieker Lolita van Vladimir Nabokov werd voor het eerst gepubliceerd in 1955. Het boek, dat de obsessie van een volwassen man voor een twaalfjarig meisje beschrijft, was destijds zeer controversieel. De roman is geschreven vanuit het perspectief van de volwassene. Wat gebeurt er als we dit perspectief omdraaien? Als we kijken vanuit het kind, dat zich mateloos aangetrokken voelt tot de verboden wereld van volwassenen?
De talentvolle regisseur Marijn Graven laat zich voor Lo Lie Taa inspireren door haar jeugd. Herinneringen aan de liefde als een kudde vlinders, aan een verlangen dat vrij is als de wind, aan de wanhoop van sleutelgat-affaires en van opgesloten zitten in een kinderkostuum. Ze stelt zichzelf de (controversiële) vraag; kunnen volwassenen onbevangen kijken naar de begeerte van een kind? Ze draait de rollen om en dat levert een prikkelende voorstelling op.

Kikker stelt voor:
Deze voorstelling is onderdeel van Kikker stelt voor. Onder deze naam presenteert Theater Kikker één keer per maand een nieuwe theatermaker aan het publiek. De voorstellingen in Kikker stelt voor worden omlijst met een nagesprek om de theatermaker beter te leren kennen.

wo
20.11 2019
Tijd: 20:00 uur
Prijs vanaf: €11
Evenement Categorie:
Website Evenement
Locatie

Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Theater Kikker

Delen