Skip to content
Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Schrijf je gedichten of werk je aan een roman? En wil je je verder ontwikkelen als schrijver en sparren met andere schrijvers? Kom dan naar de Literaturjugend! Sinds het najaar van 2017 komen jonge schrijvers en dichters samen om uit zelfgeschreven werk voor te dragen en elkaar feedback te geven.

De Literaturjugend is een koffieautomaat voor schrijvers. Zonder kantoor of collega’s krijgen beginnende schrijvers nauwelijks de kans om hun werk te bespreken. Daarom biedt de Literaturjugend maandelijks een plek om te sparren, samen te werken, te klagen en feedback te krijgen. Zonder pretenties, voor iedereen die graag over teksten praat. Elke aflevering programmeren we drie schrijvers die een schrijfprobleem voorleggen aan de groep. Ze vragen om tips, feedback of nieuwe inspiratie en naast kantoorkoffie zorgen wij voor lauw bier en chips. Iedereen is vrij om wat voor te leggen. Wie komt sparren, kan altijd aanschuiven.

Ben je een jonge schrijver/dichter en wil je je ontwikkelen en je teksten verbeteren? Wees dan welkom! Meld je aan door te mailen naar laurens@denieuweoost.nl.

De Literaturjugend wordt georganiseerd door De Nieuwe Oost | Wintertuin.

 

 

do
13.06 2019
Tijd: 20:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website Evenement
Locatie

De Utrechtse Boekenbar
Westerkade 2
Utrecht, Nederland

Organisator

De Nieuwe Oost

Delen