Skip to content
Laden Evenementen

© Stephan Vanfleteren

  • Dit event is voorbij.

Fijnschrijver en chroniqueur van de menselijke eenzaamheid! Wij zijn heel blij u te laten weten dat Dimitri Verhulst bij Broese boekverkopers een lezing zal geven. Hij wordt op deze bijzondere avond geïnterviewd, zal vertellen over zijn boek en vragen beantwoorden. Aansluitend kunt u uw boek laten signeren onder het genot van een drankje. U bent van harte welkom!

Over De pruimenpluk
Moe van de mens, kampioen van de solitude, woont Mattis afgelegen aan een meer, waar hij zijn potentie naar beneden drinkt. Een donker denker met een tanend geloof in zowat alles, dus zeker ook in de liefde. Soms, echter, twijfelt hij aan zijn kwaliteiten als eenzaat en misantroop, en overweegt hij een leven in een stad vol heerlijke drukte om niets. Maar wanneer een weduwe opeens vergeten gevoelens weer in hem aanwakkert, verlegt hij zijn ambities.

Datum: woensdag 11 september | aanvang 19.30 uur
Toegang: € 7,50 inclusief een drankje (VriendenVoordeelkaarthouders 20% korting)
Aanmelden verplicht via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Dimitri Verhulst (1972) werd geboren in Aalst. Hij wordt gezien als een van de grote schrijvers van de Lage Landen. Zijn werk verschijnt in meer dan twintig talen en werd bekroond met verschillende literaire prijzen.
Verhulst schrijft graag over het eigen nest, zij het met enige cynische distantie. Zijn oeuvre leest als een hommage aan de falende mens, die keer op keer met nietsontziende precisie en onvervalste empathie wordt opgevoerd in zijn arena. De helaasheid der dingen werd een klassieker, voor Godverdomse dagen op een godverdomse bol ontving Verhulst de Libris Literatuur Prijs, en ook de talrijke vertalingen en verfilmingen van zijn werk gooiden hoge ogen.

wo
11.09 2019
Tijd: 19:30 uur
Prijs vanaf: €7,50
Evenement Categorie:
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen