Spring naar content
Laden Evenementen

© Reinout Dijkstra

  • Dit evenement is voorbij.
Met: gastheer Teddy Tops

RAUM en Hard//Hoofd brengen een podcastreeks uit: Ansicht. Apetrots zijn ze op de zesdelige serie, waarin luisteraars iedere twee weken in een kort fictief verhaal worden meegenomen naar de stad van de toekomst.

Ter ere van de nieuwe podcastserie, is er op vrijdagavond 12 april een feestelijke lancering bij RAUM in het paviljoen Venster (Berlijnplein 520 in Utrecht). De entree is gratis.

Op deze avond doen een aantal schrijvers van Ansicht een voordracht en host Teddy Tops gaat in gesprek met onder andere Peter Pelzer (Urban Futures Studio, Universiteit Utrecht) over de kracht van de verbeelding en de rol van de kunsten daarin. Ook hoor je alles over de residenties van de schrijvers: hoe hebben zij hun 48 uur Leidsche Rijn ervaren en hoe heeft de locatie hen geïnspireerd? Er is daarnaast sprake van muzikale omlijstingen en een welwillende barman. Heel graag tot 12 april!

Over Ansicht
In Ansicht, de nieuwe podcastserie van RAUM en Hard//hoofd, nemen zes jonge literaire talenten de luisteraars mee naar de stad van de toekomst. Zij schreven hun eigen fictieverhaal tijdens een 48-uurs verblijf bij RAUM in Utrecht, spraken de podcast zelf in en dachten mee over de sfeergeluiden. Verwacht inspirerende, geestige en ontroerende invalshoeken, waarbij de moderne wereld steeds vanuit een niet-menselijk perspectief wordt bezien: van een snackbarluikje tot ronddwalende ezel.

vr
12.04 2019
Tijd: 20:30 - 23:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

RAUM – Paviljoen Venster
Berlijnplein 520
Utrecht,

Organisator


Delen