Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een woest en ontroerend muzikaal avontuur naar het bekroonde boek van Annet Schaap.

“Nee, een licht ben je niet, Lampje. Als je iets moet onthouden, vergeet je het en als je iets wil vergeten, komt het steeds weer terug in je hoofd.”

Lampje, de dochter van een vuurtorenwachter, komt in een stormachtig avontuur terecht. Alleen en verloren ontmoet ze geheimzinnige zeewezens, droevige kermisklanten en woeste piraten. En steeds overtreft ze zichzelf in dapper, volhardend en liefdevol zijn.

Moniek Merkx maakt een theaterbewerking van ‘Lampje’, het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap dat vier boekenprijzen won, waaronder de Gouden Griffel. De theaterversie is een beeldende vertelling met een poëtisch uitzicht op zee, woeste drinkmuziek en droevige verlangliedjes van Djurre de Haan (AWKWARD i). Van de makers van onder andere ‘Hallo familie’ en ‘Liefde’.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Voor aanvang vindt er een theatrale workshop plaats in de studio. Er is plek voor maximaal 30 kinderen. Scroll naar beneden voor meer informatie. 

za
28.12 2019
Tijd: 15:00 - 16:30 uur
Prijs vanaf: €15
Evenement Categorie:
Locatie

Podium Hoge Woerd
Hoge Woerdplein 1
De Meern, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Podium Hoge Woerd

Delen