Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De auteur van het Prentenboek van de Kinderboekenweek komt langs! Mylo Freeman zal vertellen over het maken van ‘De tweeling’ en haar boeken signeren! Komen julie ook?

De tweeling
Robbie en Roef doen het liefst alles samen, dragen altijd dezelfde kleren en zijn allebei gek op ridders. Ze voelen zich helemaal een tweeling! Wanneer ze verkleed naar school mogen komen, hoeven ze niet lang na te denken: zij gaan natuurlijk allebei als ridder.

Als ze na school een zandkasteel bouwen, pakt een meisje het schepje van Robbie af. Roef zegt dat
ze dat niet moet doen. Maar even later doet ze het wéér! Dan blijkt het niet één meisje te zijn, maar twee. Ze zien er precies hetzelfde uit. En zij bewe- ren een ECHTE tweeling te zijn…

Datum: woensdag 7 oktober | Aanvang: 15:00 uur

Toegang: gratis

Aanmelden verplicht via klantenservice@broese.nl

Mylo Freeman groeide op in Den Haag. Na de Rietveldacademie, waar ze afstudeerde in de richting Illustratie, verhuisde ze naar New York! Ze hield zich vooral bezig met schilderen. Vijf jaar later keerde ze terug naar Amsterdam en richtte zich na een korte muzikale carrière definitief op het bedenken en illustreren van prentenboeken. In 1998 kreeg ze de Kiekeboekprijs voor haar prentenboek Potje! Inmiddels heeft Mylo zo’n 60 kinderboeken op haar naam staan, waaronder ook haar reeks over het donkere prinsesje Arabella die inmiddels naast Nederland ook in Engeland, Amerika en Afrika wordt uitgegeven. In haar werk probeert Mylo meer etnische diversiteit aan te brengen in de wereld van de prentenboeken.

N.B. In verband met de richtlijnen omtrent CoVid-19 vragen we u om met zo min mogelijk volwassenen naar dit evenement te komen en de anderhalve meter afstand in acht te nemen. De activiteit is bedoeld voor kinderen.

wo
07.10 2020
Tijd: 15:00 - 16:30 uur
Evenement Categorie:
Website Evenement
Locatie

Broese
Oudegracht 112-B
Utrecht, 3511AW
+ Google Maps
030 233 5200 www.broese.nl

Organisator

Broese
030 233 5200
klantenservice@broese.nl
www.broese.nl

Delen