Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Acteurskoppel Jeroen van Koningsbrugge en Marie-Claire Witlox, bekend van de televisie, schreven hun eerste spannende kinderboek ‘Elvis & Jones’ met fraaie illustraties van Kim White. Jeroen en Marie-Claire vertellen over hun boek en er zijn kleurplaten van Kim om in te kleuren. Jullie zijn van harte welkom!

Elvis en Jones
is een spannend verhaal over twee stoere kinderen en een oude misdaad, met een mooie bijrol voor de stad Amsterdam!

Elvis en Jones wonen in een oud huis in het centrum van Amsterdam. Hun vader is rechercheur bij de politie en hun moeder is kunstschilder. Op een dag vinden ze een roestig oud doosje op zolder. Daarin zit een brief, die in 1967 is geschreven door een meisje genaamd Hannah. Op de dag van haar verhuizing heeft ze een speurtocht gemaakt voor de kinderen die na haar in haar geliefde huis zullen komen wonen. Voor Elvis en Jones dus!

Broer en zus aarzelen geen moment en besluiten de aanwijzingen uit de brief op te volgen, ook al vindt Elvis het best spannend om ’s nachts bij volle maan zijn kamer uit te sluipen en moet Jones steeds héél nodig plassen als ze nerveus is. Het is het begin van een spannende zoektocht die leidt naar een stokoude misdaad die hun vader nodig moet oplossen…

Datum: zondag 13 oktober | van 13.30 tot 15.00 uur

Toegang: gratis!

Aanmelden via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Jeroen van Koningsbrugge volgde naast de Toneelschool in Maastricht ook de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Bij het grote publiek werd Jeroen vooral bekend door zijn rol als Harry Peeters in de RTL dramaserie I.C., waarin hij drie seizoenen speelde. Ook vertolkte Jeroen hoofdrollen in de tv series Sprint en Koppels. En was hij lama in het BNN improvisatieprogramma De Lama’s.

Marie-Claire Witlox studeerde in 2000 af aan het Conservatorium Utrecht als docent muziek met als hoofdvak viool en bijvak zang. Ze studeerde gelijktijdig af als docent Jazz-dans. Ze is actrice, violiste, zangeres en danseres. Zij werkte mee aan vele muziektheaterproducties, waaronder: Oog om Oog, Dennis, Kikker, Tiddalik en Look At Me. Met de Theater Terra-productie Kikker (Frog and His Friends) tourde ze door Amerika,

zo
13.10 2019
Tijd: 13:30 - 15:00 uur
Evenement Categorie:
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen