Spring naar content
Laden Evenementen

© Patrick Post

  • Dit evenement is voorbij.

Het U-slam seizoen 2018/2019 bereikt vanavond zijn apotheose: alle maandwinnaars strijden woensdag 3 juli tegen elkaar om 100 euro prijzengeld, eeuwige roem in Utrecht en omstreken én de belangrijkste prijs: een plek in de halve finale van het NK Poetry Slam 2020.

De volgende finalisten zijn al bekend: Lemuel de Graav, Tijdelijke  Toon, Marijn Sterre Huijers, Rik Sprenkels, Mandy Müller, Kevin Amse en Coen Cornelis.

Het publiek heeft alle macht dus stem met je roos op jouw favoriete dichter(s)! Voor de zwevende kiezers spreekt een maandelijks wisselende prominent uit poëzieland een vurig stemadvies uit. Voor de jaarfinale verzorgt Ingmar Heytze het stemadvies. Presentatrice Sanne van den Bosch leidt de avond zoals altijd in goede banen.

Wil je je opgeven voor een van de aankomende U-slams? Stuur dan een mail naar sophie@hetliteratuurhuis.nl met een korte biografie van jezelf en drie gedichten. We zijn ook altijd op zoek naar muzikanten die een kort optreden willen verzorgen tijdens de U-slam. Interesse? Stuur ook dan een mailtje naar sophie@hetliteratuurhuis.nl

wo
03.07 2019
Tijd: 20:00 - 23:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Locatie

Theatercafé De Bastaard
Jansveld 17
Utrecht, Nederland

Organisator


Delen