Laden Evenementen

Foto: Mark Uyl

  • Dit event is voorbij.
Met: Annejet van der Zijl en Jo Simons

Een feestelijke avond tijdens de Boekenweek met Annejet van der Zijl & Jo Simons naar aanleiding van hun eerste fictie boek ‘De val van Annika S.’

 

Naast een interview met beide auteurs zal er ook voorgelezen worden en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Aansluitend kunt u uw boek(en) laten signeren terwijl u geniet van een feestelijk drankje.

De val van Annika S.
De wereld van de ambitieuze Duitse politica Annika Schaefer stort in elkaar wanneer wordt onthuld dat ze heeft gelogen over haar verleden. Om aan de toorn van haar collega’s en schoonfamilie te ontkomen slaat ze op de vlucht en reist ze naar Bergen aan Zee, naar het vakantiepark waar ze met haar grootouders vaak kwam. Daar probeert ze een nieuw bestaan op te bouwen, maar al snel wordt duidelijk dat ze het verleden niet kan ontlopen. En niet alleen het hare…

Annejet van der Zijl
Is een van de bekendste en meest gelezen non-fictie schrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met ‘Jaglust’, en schreef bestsellers over onder meer Annie M.G. Schmidt, Gerard Heineken en Prins Bernhard.

Jo Simons
Is ervaren journalist en publicist, en de partner van Van der Zijl. Achter de schermen heeft hij een groot aandeel in de totstandkoming van haar non-fictie titels; hij neemt voor de boeken de uitvoerige en intensieve research voor zijn rekening. ‘De val van Annika S.’is hun eerste fictieproject.

Aanmelden kan via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

di
13.03 2018
Tijd: 19:30 uur
Prijs vanaf: €5
Website Evenement
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen