Skip to content
Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tijdens deze leesclub bespreken we The Overstory (Tot in de hemel) van Richard Powers. We lezen het boek met een groepje en gaan met elkaar in gesprek over het verhaal en de thema’s die het boek aansnijdt.

Aanmelden voor deze leesclub doe je door het boek aan te schaffen bij De Utrechtse Boekenbar.

—————————————————————-

Over het boek:

Deze roman is het verhaal van negen mensen die de wereld van de bomen leren zien – en horen. Een laadmeester bij de Amerikaanse luchtmacht die tijdens de Vietnamoorlog gered wordt door een bodhiboom, een verguisde wetenschapster die bomen met elkaar hoort communiceren, een kunstenaar met een bijzondere verzameling foto’s van een bedreigde kastanjesoort: deze drie, en nog zes anderen, allen onbekenden van elkaar, zullen op verschillende manieren betrokken raken bij een laatste, heftige verzetsdaad om de resterende paar hectare oerwoud van het Noord-Amerikaanse continent van de ondergang te redden.

Tot in de hemel is Powers ten voeten uit: een verrassende fusie van natuurwetenschap en literatuur, een monumentale roman over bomen en mensen. Het is een meeslepende vertelling over activisme en verzet, en tegelijkertijd een loflied op een wereld naast de onze.

do
30.01 2020
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Locatie

De Utrechtse Boekenbar
Westerkade 2
Utrecht,Nederland
+ Google Maps

Organisator

De Utrechtse Boekenbar

Delen