Skip to content
Laden Evenementen

© Michael Kooren

  • Dit event is voorbij.

DE UTRECHTSE BOEKENMARKT

De Utrechtse Boekenmarkt keert terug! Na de succesvolle eerste editie afgelopen september strijken dit jaar op zondag 15 september zo’n 175 antiquarische boekhandels neer op het Vredenburgplein. Dit biedt je dus volop gelegenheid om eindeloos rond te snuffelen bij de vele boekenkramen op zoek naar bijzondere en lang gezochte exemplaren. De boekhandels zijn afkomstig uit heel Nederland en bieden kwaliteitsboeken in uiteenlopende genres aan, van literatuur en kunst tot poëzie en geschiedenis. De Utrechtse Boekenmarkt is onderdeel van het Utrecht Uitfeest dat dit jaar plaatsvindt in het weekend van 14 en 15 september. Toegang voor het publiek is gratis.

Na de benoeming van Utrecht tot UNESCO City of Literature sloegen vorig jaar diverse partijen de handen ineen om de stad een jaarlijkse boekenmarkt te geven. Onder meer het ILFU, Utrecht Marketing, de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers (VZU) en Bond van Handelaren in Oude Boeken (BOB) deden mee. Zij zullen er ook dit jaar weer alles aan doen om van de Utrechtse Boekenmarkt een prachtige traditie te maken.

Aanmeldingen boekhandelaren

De kramen voor de boekenmarkt op het Vredenburgplein zijn inmiddels allemaal gereserveerd. Voor verdere vragen of om op de wachtlijst geplaatst te worden kun je een e-mail sturen naar Eline Driest (eline [@] hetliteratuurhuis.nl), producent van De Utrechtse Boekenmarkt.

 

De Utrechtse Boekenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door VZU en BoB 

  

zo
15.09 2019
Tijd: 09:30 - 17:30 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Website Evenement
Locatie

Vredenburgplein
Vredenburgplein
Utrecht, 3511 WH

Organisatoren

ILFU
Utrecht Marketing

Delen