Skip to content
Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Op zondag 16 februari verhuist de Centrale Bibliotheek Utrecht kinderboeken van de Oudegracht naar de Neude. In maart opent de bibliotheek namelijk haar deuren in het oude postkantoor. Maar al die kinderboeken verhuizen, dat kan de bieb niet alleen! Daarom roept ze alle kinderen in Utrecht op om te helpen met de verhuizing.

Verhuis je mee?
In het kader van de verhuizing van de bibliotheek vinden er de hele dag activiteiten plaats op de Neude en in de bibliotheek aan de Oudegracht. De grote Utrechtse boekverhuizing vindt plaats tussen 10:00 en 12:00 uur. Meld je nu aan, breng je klasgenoten op de been en maak kans op een meet & greet met Janneke Schotveld (bekend van de Superjuffie-reeks) in de klas en andere mooie prijzen!

Pendelbussen
Vanuit de wijken Lunetten, Hoograven, Kanaleneiland, Leidsche Rijn, Oog in Al, Overvecht en Zuilen vertrekken pendelbussen die de kinderen met hun ouders gratis naar het centrum brengen.

Bekijk hier de locaties en vertrektijden.

Lessuggesties
Speciaal voor de Culturele Zondag Bieb > Bieb – de grote Utrechtse boekverhuizing zijn lessuggesties ontwikkeld om docenten te helpen om de kinderen op een leuke en leerzame manier bekend te maken met de aanstaande verhuizing van de bibliotheek. De verhuizing is bovendien een mooie aanleiding om aandacht te besteden aan leesbevordering.

Download hier de lessuggesties.

zo
16.02 2020
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Website Evenement
Locatie

Centrale Bibliotheek Neude
Neude
Utrecht,
+ Google Maps

Organisator

Bibliotheek Utrecht
http://www.bibliotheekutrecht.nl

Delen