Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schrijver-muzikant Auke Hulst en Corrie van Binsbergen laten zich samen door het apocalyptische verhaal Een Groter Gebeuren van Belcampo inspireren tot een hedendaagse versie van de geestvervoering. Het resultaat is vlijmscherp en ontroerend literair muziektheater dat diep doordringt in de grote morele en politieke vragen van onze tijd. Voor deze voorstelling stelde Van Binsbergen een speciaal ensemble samen. Bijzonder is dat ook Hulst zelf in de band meespeelt.

Corrie van Binsbergen
Corrie van Binsbergen heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld in combineren van literatuur en muziek tot een unieke vorm van muziektheater. De verhalen worden live gelezen door de auteur en tegelijkertijd ontrolt zich een muzikaal scenario, gebaseerd op de verhalen als een film voor je oren.

Auke Hulst
Auke Hulst schreef bekroonde romans en reisboeken, waaronder Kinderen van het Ruige Land, Slaap zacht, Johnny Idaho, En ik herinner me Titus Broederland en Motel Songs. Daarnaast is hij actief als songschrijver en muzikant, zowel solo als met de band De Meisjes. In juni 2018 won Auke Hulst met Motel Songs de Bob den Uyl Prijs 2018 voor het beste journalistieke reisboek.

wo
18.12 2019
Tijd: 20:30 - 22:30 uur
Prijs vanaf: €25
Evenement Categorie:
Locatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Organisator

TivoliVredenburg

Delen