Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Met: Mark Boog

Een tweede activiteit bij Broese Boekverkopers op de Bookstore Day is een Meet & Greet met dichter en romanschrijver Mark Boog. Hij zal voordragen uit zijn nieuwe boek Café de Waarheid, vragen beantwoorden en aansluitend het boek signeren. 

Over Café de Waarheid

Jim slijt zijn avonden in Café de Waarheid, een plek waar geen regels gelden, behalve ‘die van de gewoonte’. Een plek waar hij dagelijks zijn oude schoolvrienden Bertus, Tanja en Steven treft, waar ze bier drinken, veel bier, en praten over weinig. Na sluitingstijd, terwijl de vogels weer zingen en de eerste mensen zich naar hun werk begeven, wandelt hij al mijmerend naar huis.

Door de gestaag groeiende stapel ongeopende rekeningen op zijn deurmat ziet Jim zich genoodzaakt zijn huis te verlaten. Hij tekst de deur achter zich dicht en begint een zwervend bestaan. Op zoek naar een veilige plek treft hij op een bankje achter de kerk een zwijgzame vrouw en haar hondje. Hij noemt haar Marie en zij is hem in korte tijd net zo vertrouwd als het plein bij de kerk.

Mark Boog is een Nederlandse dichter en romanschrijver. Boogs werk wordt gekenmerkt door een combinatie van alledaagsheid en wanhoop. Dit geldt zowel voor zijn taalgebruik als voor zijn onderwerpskeuze. Door critici is de toon van zijn werk vergeleken met zeer uiteenlopende schrijvers als Gerard Reve en Arjen Duinker.

Aanmelden via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl, u bent van harte welkom!

za
14.04 2018
Tijd: 13:30 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen