Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.
Met: Sara van Duijn

Geheel passend bij het thema ‘Natuur’ van de Boekenweek is de boekpresentatie van ‘Natuurlijk biologie’ van auteur Sara van Duijn.

Het boek verschijnt rond 6 maart. Het complete programma wordt nog bekend gemaakt.

‘Natuurlijk biologie, van verlegen haaien tot pitloze druiven’
Wij mensen zijn volledig afhankelijk van de natuur om ons heen. Die zorgt voor ons eten, voor de lucht die we inademen, het water dat we drinken… Al is de natuur nog zo belangrijk, toch weten we vaak vrij weinig van alle bijzondere dingen die om ons heen gebeuren en van hoe de wereld in elkaar zit. Waarom doet het bijvoorbeeld pijn als je een brandnetel aanraakt? Hoe weet een paracetamoltablet waar je pijn hebt? Wat zijn eigenlijk gluten? Hoe komt het dat je spieren verzuren? Deze en vele andere interessante vragen beantwoordt Sara van Duijn. In haar kenmerkende begrijpelijke en luchtige stijl weet ze de meest complexe materie voor iedereen begrijpelijk te maken.

Sara van Duijn
Is afgestudeerd bioloog en is een promotieonderzoek op het gebied van Alzheimer aan het afronden. Daarnaast werkt zij als docent natuur en techniek op de pabo in Leiden en als leerkracht op een basisschool.

 

Aanmelden via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl, u bent van harte welkom!

vr
16.03 2018
Tijd: 17:00 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website Evenement
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen