Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ciao Sicilia (Ik Vertrek-thriller)
Op het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Haar werk als chocolatier, haar echtgenoot Benny en haar vriendschap met Daan, alles moet ze achterlaten. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ze vertrekt naar het Italiaanse eiland Sicilië in de hoop dat ze daar nooit gevonden wordt…

Marelle over de IK-VERTREK thriller reeks
Op dit moment schrijf ik aan een serie: de Ik-vertrek thriller reeks. Waarom vertrekken mensen uit Nederland? Waarom laten ze hun familie en al hun zekerheden achter? Geen vast personage, wel steeds een andere locatie. De delen kunnen onafhankelijk van elkaar gelezen worden.
Ik kijk al jaren naar de tv-serie IK VERTREK waarin ik zie met welke naïviteit mensen een compleet nieuw leven in het buitenland opzetten. Ik bewonder hun lef en ben vast niet de enige die met het nodige leedvermaak van deze afleveringen geniet.
Totdat…
Ikzelf met mijn partner Jan naar het buitenland ben vertrokken. Ik woon en werk voor een groot deel in de Algarve (Portugal), waar ik in de rust van ons land mijn boeken schrijf en schrijfvakanties organiseer. Ik ervaar nu aan den lijven wat vertrekken uit je vaderland met een mens doet, een prachtig leven maar met moeilijke momenten.

do
14.02 2019
Tijd: 19:00 - 20:30 uur
Evenement Categorie:
Website Evenement
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen