Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eindelijk! Daar is hij dan, dé biografie over voetballer Wesley Sneijder! Auteur en sportjournalist Maarten Bax zal er samen met René van Dam over vertellen. Speciale gast bij deze boekpresentatie is oud-profvoetballer en analyticus Jan van Halst. Fred Baars zal Maarten, René en Jan interviewen over deze biografie. Aansluitend is er gelegenheid het boek aan te schaffen en te laten signeren door Maarten, René en Jan onder het genot van een drankje. U bent van harte welkom!

Een biografie over Wesley Sneijder, recordinternational, was er nog niet. Maar nu wel. En hoe! 288 pagina’s inclusief 16 fotopagina’s over de Utrechter, die het van straatschoffie tot multimiljonair schopte. Een topsporter die nooit zijn mond hield. Dit is zijn verhaal. Het échte verhaal. Ongeautoriseerd en gefundeerd. Tenslotte was Wesley Sneijder een van de allerbeste voetballers die dit land ooit voortbracht.

Toegang: gratis
Aanmelden via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Maarten Bax is journalist en eigenaar van Eye4Sports. Hij volgde een opleiding aan de Sportacademie en gaf daarna les in diverse sporten. Daarnaast ging hij aan de slag in de sportjournalistiek. Hij werkte in dienst van kranten, tijdschriften en tv en publiceerde verschillende sportboeken, waaronder de succesvolle biografie van Badr Hari en van voetbaltweeling Frank & Ronald de Boer.

vr
07.06 2019
Tijd: 16:00 uur
Evenement Categorie:
Website Evenement Event Facebook »
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen