Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onze samenleving heeft zijn wortels in de oude Griekse beschaving, het feit dat in het oude Griekenland alleen welvarende mannen een stem hadden, negeren we vaak. Wat gebeurt er als de vrouwen uit de oude Griekse verhalen niet langer tevreden zijn met hun bijrol als onderdanige weefster of oorlogsbuit? Wat als ze niet langer machteloos toekijken hoe hun kinderen worden geofferd voor gunstige wind of van een muurtje worden gegooid? Wat als ze uit hun slachtofferrol kruipen en de actoren van hun eigen leven worden? Sterker nog: wat als de vrouwen het verloop van het stuk bepalen?

Drie jonge vrouwen vertellen, in een race tegen de klok, drie eeuwenoude verhalen vanuit het vrouwelijk perspectief. Een trilogie waarin het doek eindelijk valt voor de mannelijke kant van het verhaal.

Kikker stelt voor:
Deze voorstelling is onderdeel van Kikker stelt voor. Onder deze naam presenteert Theater Kikker één keer per maand een nieuwe theatermaker aan het publiek. De voorstellingen in Kikker stelt voor worden omlijst met een nagesprek om de theatermaker beter te leren kennen.

di
28.01 2020
Tijd: 20:30 - 21:30 uur
Prijs vanaf: €11
Evenement Categorie:
Website Evenement
Locatie

Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Theater Kikker

Delen