Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beestachtig leuke familievoorstelling in de kerstvakantie

Onze nieuwe grote kerstproductie is een geremixte versie van Godfried Bomans’ klassieker ‘Erik of het klein insectenboek’. HNTjong maakt er samen met de dansers van IRC een spetterende familievoorstelling van vol dans en muziek, waarbij je ogen en oren tekortkomt.

Erik Pinksterblom is een fantasierijk jongetje dat verlangt naar iets bijzonders. Op een dag krimpt hij tot het formaat van een vlieg en belandt in stadspark de Wolleweide, een wonderlijke wereld waar het gedrag van de insecten verdacht veel lijkt op dat van mensen. Hij ontmoet bekakte wespen, danst met de hiphophommel en slaapt in een slakken-Airbnb. Gaandeweg ontdekt Erik dat de insecten grote moeite hebben met overleven. Overal ligt afval en mensen spuiten pesticiden. Kan hij zichzelf en de insecten uit deze problemen redden?

‘Erik of het klein insectenboek’ is een spectaculaire roadmovie-voorstelling voor de hele familie (vanaf 8 jaar). Regisseuse Noël Fischer en tekstschrijver Jibbe Willems werken na verschillende succesvoorstellingen opnieuw samen voor dé kerstvoorstelling van 2020!

Foto: ©Marijke de Guyter & Nicolien de Jong

vr
11.12 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
uur
Prijs vanaf: €10
Evenement Categorie:
Website Evenement