Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Met: Ellen Deckwitz (stemadviseur), Sanne van den Bosch (presentatrice), Timo Hensen, Anne Winkelhof, Luc Laport, Jay Jacobs, Sidney Steinmann, Daan Hansen en Jelle Pieters

Elke eerste woensdag van de maand is café De Bastaard dé plek voor aanstormend poëzietalent. Tijdens de U-slam brengen poetry slammers mooie zinnen en sterke punchlines om zoveel mogelijk rozen van het publiek te ontvangen en de winst in de wacht te slepen. 

Jij bepaalt door te stemmen met rozen wie van de slammers doorgaat naar de tweede ronde en krijgt daarbij stemadvies van een bekende dichter of poëziekenner. Deze maand is dat Ellen Deckwitz. Presentatrice Sanne van den Bosch leidt de avond in goede banen.

De deelnemers zijn:

Timo Hensen
Anne Winkelhof
Luc Laport
Jay Jacobs
Sidney Steinmann
Daan Hansen
Jelle Pieters

De dichter die aan het eind van de avond overeind blijft, gaat naar huis met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam op woensdag 6 juni 2018. De winnaar van deze jaarfinale bemachtigt een felbegeerd ticket voor de halve finale van het NK Poetry Slam 2019.

Opgeven voor een van de aankomende U-slams? Dat kan! Stuur een mail naar u-slam@hetliteratuurhuis.nl met drie gedichten en een korte biografie van jezelf.

wo
06.12 2017
Tijd:
20:00 - 22:30
uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Website Evenement
Locatie

Theatercafé De Bastaard
Jansveld 17
Utrecht, Nederland

Organisator


Delen